loader image

Simpozionul Internațional de Produse Cosmetice și Aromatizante „Natură – Sănătate – Frumusețe”

Iași, 30 Mai – 2 Iunie 2017
1st Announcement

Simpozionul este organizat de Societatea Română a Chimiștilor Cosmetologi și Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, în colaborare cu Primăria Iași.
Deschiderea festivă va avea loc în ziua de 30 mai 2017, ora 16:00, în Aula Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași, iar lucrările Sesiunii științifice și Expoziția de produse cosmetice se vor desfășura în sălile Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului.
Evenimentul din acest an se bucură de onoarea de a fi inclus de Primăria Iași în cadrul Festivalului Internațional al Educației FIE Iași 2017, ceea ce atestă importanța acordată unei astfel de acțiuni.
Pe baza experienței edițiilor precedente ale Simpozionului, ne așteptăm la o manifestare științifică de înaltă ținută, prin participarea unor personalități de renume din țară și străinătate, ceea ce va spori interesul unui număr mare de specialiști în domeniile care fac obiectul simpozionului.
Au răspuns invitației noastre un număr apreciabil de cercetători și cadre didactice din domeniul chimiei, medicinei și farmaciei, producători de produse cosmetice, specialiști din domeniul testării produselor, al legislației în domeniu, etc, care vor fi parte din proiectul nostru de dezbatere a celor mai recente abordări teoretice și aplicative, a perspectivelor și impactului cosmetologiei asupra societății prezente și viitoare.