loader image

Cazare

IMPORTAT! Cazarea în anul universitar 2020-2021

update 14 ianuarie 2021

Studenții facultății ICPM sunt rugați sa verifice pe site-ul facultății anunțurile care apar despre anul universitar 2020-2021.

Informatii cazare pentru semestrul al II-lea https://campus.tuiasi.ro/14/01/2021/anunt-privind-cazarea-studentilor-in-semestrul-al-ii-lea/

http://campus.tuiasi.ro/25/09/2020/documente-necesare-pentru-cazarea-in-campusul-studentesc-tudor-vladimirescu/?fbclid=IwAR2p6v7IW6GlZiEZQQJkztl_HSFYf47yWZrswiBe13fkdNrwf2xBq_pYaW4

Studenții declarați admiși în sesiunea din septembrie, în anul I de studii pentru ciclurile de licență, master, doctorat, sunt rugați să completeze formularul de mai jos, până cel târziu, 24.09.2020, dacă doresc cazare în Campusul „Tudor Vladimirescu” în anul universitar 2020 – 2021. campus.formular-de-cazare-pentru-studentii-admisi-la-admiterea-de-toamna Datele introduse vor fi confruntate cu cele de la secretariatele facultăților. În cazul în care nu veți completa formularul, vom considera că nu aveți nevoie de cazare în anul universitar 2020-2021. Adresă formular: https://forms.gle/UAsMFHmM893r6u7z5 Atenție: studenții admiși în sesiunea de admitere din septembrie care se încadrează în categoriile de condiții speciale (anunț: https://icpm.tuiasi.ro/wp-content/uploads/2020/09/Anunt-studenti-_1-categorii-speciale-17.09.2020-1.pdf) trebuie să transmită documentele solicitate până pe 24 septembrie.

Adresa de email pentru trimis documentele este: icpm.studenti@tuiasi.ro.

Informații importante privind cazarea în campus septembrie 2020

Atenție: studenții care încep orele ONSITE conform programării și doresc cazare în cămin trebuie să completeze formularul online disponibil pe pagina campusului până cel târziu LUNI 14.09.2020.

11/09/2020/ raspunsuri-oficiale-la-cele-mai-frecvente-intrebari-cu-privire-la-cazarea-studentilor


Campus și Cămine

Studenţii Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului ”Cristofor Simionescu” cu domiciliul în alte localităţi beneficiază de cazare în căminele T1 şi T2 ale campusului Tudor Vladimirescu, în camere cu două locuri. În ultimii ani, toţi studenţii din anul I şi Master I au primit cazare în cămin. Studenţii din anii II, III, IV şi Master II sunt cazaţi în funcţie de rezultatele şcolare obţinute (numărul de credite) şi în limita locurilor rămase disponibile.
Fiecare cămin este conectat la reteaua de televiziune prin cablu şi ofera posibilitatea accesului gratuit la Internet.
Iaşul este un oras cald, încarcat de istorie, traditii culturale si artistice, un loc deosebit prin modul în care trecutul se împleteste cu prezentul şi viitorul.
Campusul Tudor Vladimirescu oferă o gamă foarte diversă de posibilităţi de recreere şi distractie, dispunând de terenuri de sport, cluburi studenteşti, discoteci, săli de fitness, restaurante, terase precum şi de o cantină pentru studenţii universităţii. În incinta campusului se găsesc spaţii comerciale moderne şi un cinematograf ultra-modern, cu mai multe săli de proiecţie şi de spectacole. Studenţii care doresc, pot activa în cadrul organizaţilor studenteşti  existente la nivel de facultate şi universitate.
Amplasarea campusului Tudor Vladimirescu în apropiere de centrul Iaşului oferă posibilitatea accesului rapid în oricare punct al oraşului.
În apropierea campusului se gaseşte pădurea şi lacul Ciric, minunată zona de agrement şi distracţie.
Mai multe informaţii despre procedura de desfăşurare a cazării la Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” din Iaşi găsiţi pe site-ul universitaţii.
Etapele cazării (2019): http://campus.tuiasi.ro/etapele-cazarii/


Cazarea în anul universitar 2019-2020   

Comisia de cazare se întruneşte în clădirea Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului ”Cristofor Simionescu”, în amfiteatrul CH I  (parter)

– ziua 1 (miercuri – 25.09.2019): Doctoranzi anul III, Doctoranzi anul II, Doctoranzi anul I, studenți căsătoriți*, studenți Master anul II integralisti și studenti anul IV integralisti (în această ordine)

– ziua 2 (joi – 26.09.2019): studenti anul III integralisti și studenti anii II integralisti  (în această ordine).

– ziua 3 (vineri – 27.09.2019): studenți Master anul I și studenți anul I (în această ordine)

– ziua 4 (sambată – 28.09.2019): restanțieri: studenți Master anul II, studenți anul IV, studenți anul III și studenți anul II (în această ordine).

* Studenții căsătoriți, care doresc să locuiască în căminele universității cu soțul/soția (in limita locurilor disponibile pentru familiști și selectați după criterii stabilite de comisia de cazare), să depună la Decanat o cerere în care să menționeze acest lucru, să specifice dacă soțul/soția este student al universității, dacă au copii etc.. La cerere se atașează copii simple după certificatul de căsătorie și certificatele de nastere ale copiilor (dacă este cazul). Cererea se va depune până pe data de 20.09.2019, ora 12:00.

* Studenții care nu se prezintă la comisia de cazare în ziua repartizată sau se prezintă după începerea anului universitar din motive intemeiate, nu vor pierde posibilitatea de cazare în cămin, doar că vor fi mai dificile formalitățile de cazare (întocmirea actelor, obținerea repartiției, cazarea propriuzisă, etc.).

Actele necesare pentru cazare: se găsesc în procedura universității PO.PRS.01: Procedura privind cazarea studenţilor în căminele Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” (vezi Manualul procedurilor). (anexa 2 si 3 si cererea din anexa 5, contractul din anexa 9) dar și pe site la CAMPUS: http://campus.tuiasi.ro/

Totodată, reamintim faptul că studenții vor putea achita tariful de cazare la administrația căminului doar cu cardul bancar.

Observaţie: Pentru scurtirea de taxa de cazare mai multe informatii se obțin de la comisia de cazare sau de pe site-ul DSS.