loader image

Cazare

update 14 iunie 2022

NOUTĂȚI: https://campus.tuiasi.ro/14/06/2022/procedura-de-cazare-pe-perioada-vacantei-de-vara-5/

https://campus.tuiasi.ro/24/09/2021/tarifele-de-camin-pentru-anul-universitar-2021-2022-si-documentele-necesare-pentru-cazare/

Cazările se vor desfășura online, fără ca studenții să ia legătura fizic cu prodecanul facultății de care aparțin. Aceștia vor fi informați prin email în ce cămin și în ce cameră vor locui în noul an universitar, respectiv data la care vor fi programați pentru a se prezenta la administrația căminului să ridice cheile camerei.
Studenții admiși în sesiunea de toamnă vor fi vor fi anunțați prin emailul folosit la admitere, dacă doresc cazare.

Anunt studenti – categorii speciale (17 sept. 2021)

IMPORTAT! Cazarea în anul universitar 2021-2022

Studenții (inclusiv candidații declarați admiși la facultate în sesiunea iulie2021) care doresc să beneficieze de cazare în anul universitar 2021-2022 trebuie să completeze, până pe 8 septembrie, formularul disponibil pe pagina campusului TUIASI:
https://campus.tuiasi.ro/03/09/2021/informatii-importante-cu-privire-la-cazarea-studentilor-in-noul-an-universitar-2/

Studenții facultății ICPM sunt rugați sa verifice pe site-ul facultății anunțurile care apar despre anul universitar 2021-2022.


Campus și Cămine

Studenţii Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului ”Cristofor Simionescu” cu domiciliul în alte localităţi beneficiază de cazare în căminele T1 şi T2 ale campusului Tudor Vladimirescu, în camere cu două locuri. În ultimii ani, toţi studenţii din anul I şi Master I au primit cazare în cămin. Studenţii din anii II, III, IV şi Master II sunt cazaţi în funcţie de rezultatele şcolare obţinute (numărul de credite) şi în limita locurilor rămase disponibile.
Fiecare cămin este conectat la reteaua de televiziune prin cablu şi ofera posibilitatea accesului gratuit la Internet.
Iaşul este un oras cald, încarcat de istorie, traditii culturale si artistice, un loc deosebit prin modul în care trecutul se împleteste cu prezentul şi viitorul.
Campusul Tudor Vladimirescu oferă o gamă foarte diversă de posibilităţi de recreere şi distractie, dispunând de terenuri de sport, cluburi studenteşti, discoteci, săli de fitness, restaurante, terase precum şi de o cantină pentru studenţii universităţii. În incinta campusului se găsesc spaţii comerciale moderne şi un cinematograf ultra-modern, cu mai multe săli de proiecţie şi de spectacole. Studenţii care doresc, pot activa în cadrul organizaţilor studenteşti  existente la nivel de facultate şi universitate.
Amplasarea campusului Tudor Vladimirescu în apropiere de centrul Iaşului oferă posibilitatea accesului rapid în oricare punct al oraşului.
În apropierea campusului se gaseşte pădurea şi lacul Ciric, minunată zona de agrement şi distracţie.
Mai multe informaţii despre procedura de desfăşurare a cazării la Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” din Iaşi găsiţi pe site-ul universitaţii.
Etapele cazării (2019): http://campus.tuiasi.ro/etapele-cazarii/


Totodată, reamintim faptul că studenții vor putea achita tariful de cazare la administrația căminului doar cu cardul bancar.

Observaţie: Pentru scurtirea de taxa de cazare mai multe informatii se obțin de la comisia de cazare sau de pe site-ul DSS.