loader image

Cursul Academic de Vară ”Healthy is the new cool. Give it a try!”

7 – 16 iulie 2016

BEST Iași organizează în perioada 7 – 16 iulie 2016 a XVI-a ediție a Cursului Academic de Vară „Healthy is the new cool. Give it a try!”.
Acest tip de eveniment are loc în toate grupurile locale BEST din Europa, fiind evenimentul care stă la baza înființării organizației și care contribuie la continuitatea valorilor BEST. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 8 iulie 2016, la ora 10.00, în Sala de Conferințe a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, corp T, Rectorat, parter.
Cursul Academic de Vară este un eveniment ce are loc la nivel local, dar are și o latură internațională, având în vedere faptul că este adresat în primul rând studenților din universitățile tehnice din Europa. Acesta are misiunea de a asigura un mediu creativ şi plin de energie, pentru promovarea, prin metode non-formale a culturii, a tradițiilor ieșene, a acţiunilor culturale şi din sfera educaţiei.   La eveniment vor participa 22 de studenți din universități tehnice europene, un student de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, iar ca organizatori vor fi 30 de studenți, membri BEST Iași și 2 coorganizatori, membri ai altor Grupuri Locale BEST din Europa.
În realizarea acestui eveniment este foarte important sprijinul profesorilor din cadrul Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, care prin intermediul unor metodologii moderne de predare vor transmite participanților noțiuni privind legătura dintre produsele alimentare consumate, produsele cosmetice folosite și sănătatea organismului.

Deschiderea oficială – 8 iulie 2016

Activități